Boniteta odličnosti

Novice

Vabimo vas na sejem IFAM 2020 / Gospodarsko razstavišče, Ljubljana / 11.-13. februar 2020

Vabimo Vas na 16. mednarodni sejem za avtomatizacijo, robotiko, digitalizacijo in elektroniko IFAM 2020 v Ljubljani, kjer Vam želimo predstaviti najsodobnejše tehnologije na področju pogonske in linearne tehnike.

Predstavili vam bomo linearne aktuatorje SERVOMECH, precizne servo pogone TRAMEC in našo celovito ponudbo pogonske tehnike ROSSI.

Najdete nas v hali A2, na razstavnem prostoru 000A.

Brezplačne vstopnice
Vsem našim poslovnim partnerjem omogočamo brezplačen vstop na sejem IFAM 2020. Za brezplačen vstop se registrirajte na povezavi in vnesite ključno besedo (keyword): Sever pogonska tehnika

Vljudno vabljeni!

Prodajni katalog

Industrijske kardanske gredi, univerzalne gredne vezi

Industrijske kardanske gredi

Visoko učinkovite kardanske gredi so razvite z uporabo naprednih metod in izračunov MKE za zagotavljanje optimalne trdnosti in premerov sten cevi za visoko torzijsko in upogibno upornost z uporabo visoko trdnostnega jekla. Kalibrirane jeklene cevi se uporabljajo za posebej zahtevne rešitve .Dinamično balansirani sistemi omogočajo uravnoteženje kardanskih gredi z visoko natančnostjo, da ustrezajo specifikacijam za aplikacije, ki vključujejo hitro vrtljive univerzalne spoje. Delovanje z nizkimi vibracijami zmanjšuje obremenitev pogona in kardanskih zgibov. To vodi do daljše življenjske dobe in ustvarja manj hrupa pri delovanju. Naši inženirji vam bodo z veseljem pomagali poiskati pravo gredno vez ali pa razviti ustrezno rešitev glede na vaše specifične zahteve. Za katalog specialnih industrijskih kardanov za prenos momentov do 3mio Nm nas prosimo kontaktirajte.

Blagovne znamke