Boniteta odličnosti

Novice

Vabimo vas na sejem IFAM 2020 / Gospodarsko razstavišče, Ljubljana / 11.-13. februar 2020

Vabimo Vas na 16. mednarodni sejem za avtomatizacijo, robotiko, digitalizacijo in elektroniko IFAM 2020 v Ljubljani, kjer Vam želimo predstaviti najsodobnejše tehnologije na področju pogonske in linearne tehnike.

Predstavili vam bomo linearne aktuatorje SERVOMECH, precizne servo pogone TRAMEC in našo celovito ponudbo pogonske tehnike ROSSI.

Najdete nas v hali A2, na razstavnem prostoru 000A.

Brezplačne vstopnice
Vsem našim poslovnim partnerjem omogočamo brezplačen vstop na sejem IFAM 2020. Za brezplačen vstop se registrirajte na povezavi in vnesite ključno besedo (keyword): Sever pogonska tehnika

Vljudno vabljeni!

Prodajni katalog

Elastične sklopke z gumijastimi čepi

ELASTIČNE SKLOPKE Z GUMIJASTIMI ČEPI

Elastične sklopke za največje momente do 1Mio Nm. Konstrukcija zatiča in čepa je idealna za aplikacije, ki vključujejo varnost, kot so pogoni dvigal ali požarne črpalke. Varnostni element konstrukcije omogoča, da se sklopka servisira v ustreznih intervalih. Elementi elastomera zmanjšujejo vibracije in blažijo udarne obremenitve ter prilagajajo kotna odstopanja do 0,5 stopinje. Originalna puša je neoprenski elastomer z grafitno impregnirano bronasto oblogo. Možne so številne prilagoditve te sklopke, vključno s sklopkami zavornega bobna in strižnega zatiča. Sklopke lahko izdelamo tudi po naročilu ali kot zamenjava proizvajalcev Flender, David Brown, Tschan in drugi.

Katalog: prosimo, pišite nam za katalog

 

 

Blagovne znamke