Boniteta odličnosti

Novice

Vabimo vas na sejem IFAM 2020 / Gospodarsko razstavišče, Ljubljana / 11.-13. februar 2020

Vabimo Vas na 16. mednarodni sejem za avtomatizacijo, robotiko, digitalizacijo in elektroniko IFAM 2020 v Ljubljani, kjer Vam želimo predstaviti najsodobnejše tehnologije na področju pogonske in linearne tehnike.

Predstavili vam bomo linearne aktuatorje SERVOMECH, precizne servo pogone TRAMEC in našo celovito ponudbo pogonske tehnike ROSSI.

Najdete nas v hali A2, na razstavnem prostoru 000A.

Brezplačne vstopnice
Vsem našim poslovnim partnerjem omogočamo brezplačen vstop na sejem IFAM 2020. Za brezplačen vstop se registrirajte na povezavi in vnesite ključno besedo (keyword): Sever pogonska tehnika

Vljudno vabljeni!

Prodajni katalog

REDUKTORJI, MOTORNA GONILA IN PLANETNI REDUKTORJI ROSSI

Rossi iz Modene v Italiji že več kot 60 let sodi med vodilne svetovne proizvajalce  v proizvodnji reduktorjev, motornih gonil in elektromotorjev, ki se uporabljajo v najzahtevnejših industrijskih aplikacijah.  Namenski  elektromotorji za težke pogoje, serija kotno zobniških, zobniških in planetnih reduktorjev ter motornih gonil, so posebej razviti, da zadovoljijo najzahtevnejše aplikacije . Ne glede na gonilo ali motorno gonilo, ki ga zahteva vaša tehnologija, vam bo inženirska ekipa pomagala pri zagotavljanju pomoči in ustvarjanju inovativnih rešitev v fazi projektiranja.

Vsi zobniki - z cilindričnim in spiralnim kotnim ozobjem  so brušeni  s strogim razredom tolerance (DIN 6) in posebno površinsko obdelavo s popravki profila in vijačnice in so optimizirani za uravnavanje elastične deformacije pod obremenitvijo. Ohišja so zasnovana na podlagi posebnih meril, katerih cilj je povečati togost in zmanjšati težo. Ohišja, vključno z zelo velikimi, se obdelujejo z najsodobnejšimi obdelovalnimi centri, tako da izpolnjujejo najstrožje zahteve glede natančnosti. Zato lahko Rossi reduktorji povečajo zmogljivost in splošno togost, ne da bi pri tem ogrozili kompaktne dimenzije, zmanjšali emisije hrupa in nizko porabo energije.

Blagovne znamke