Boniteta odličnosti

Novice

Vabimo vas na sejem IFAM 2020 / Gospodarsko razstavišče, Ljubljana / 11.-13. februar 2020

Vabimo Vas na 16. mednarodni sejem za avtomatizacijo, robotiko, digitalizacijo in elektroniko IFAM 2020 v Ljubljani, kjer Vam želimo predstaviti najsodobnejše tehnologije na področju pogonske in linearne tehnike.

Predstavili vam bomo linearne aktuatorje SERVOMECH, precizne servo pogone TRAMEC in našo celovito ponudbo pogonske tehnike ROSSI.

Najdete nas v hali A2, na razstavnem prostoru 000A.

Brezplačne vstopnice
Vsem našim poslovnim partnerjem omogočamo brezplačen vstop na sejem IFAM 2020. Za brezplačen vstop se registrirajte na povezavi in vnesite ključno besedo (keyword): Sever pogonska tehnika

Vljudno vabljeni!

Prodajni katalog

PROGRAM SERVO POGONOV IN PRECIZNIH GONIL

Podjetje Sever pogonska tehnika d.o.o. je generalni uvoznik in zastopnik proizvajalca preciznih gonil z zmanjšano zračnostjo ozobja in servo pogonov proizvajalca TRAMEC-Italija.

Gonila so kompatibilna z evropskimi proizvajalci preciznih in servo pogonov kot so Alpha Wittenstein, SEW Eurodrive, Neugart in številni drugi.

Širok izbor vstopnih prirobnic omogoča montažo vseh tipov servo motorjev proizvajalcev Nibec(Control Techniques), Lenze, Siemens, Bosch in številni drugi.

1. Precizna gonila serije MTA

MTA-serija visoko preciznih planetnih reduktorjev predstavlja koncentracijo različnih tehničnih rešitev v enem izdelku, ki omogoča doseganje odličnih zmogljivosti in natančnosti.

Ta serija je sestavljena iz 5 velikosti (16-22-32-40-55) z 1 in 2 stopnjami redukcije, z razponom razmerij od 3: 1 do 100: 1 in zmogljivostmi, ki pokrivajo potrebe neštetih aplikacij v različnih sektorjih: ROBOTIKA, AVTOMATIKA, TISKALNI STROJI, AVTOMATSKI STROJI ZA PAKIRANJE, MANIPULATORJI, LINEARNA VODILA…

Ohišje: je sestavljeno iz sferične litine iz litega železa, ki je ustrezno obdelana, da zagotavlja trdnost in stabilnost. Trdna kvadratna prirobnica ima poleg pritrdilnih lukenj še dve dodatni luknji za referenčne zatiče, ki zategnejo sklopko na dnu reduktorja.

Notranje poševno ozobje je pritrjeno neposredno na ohišje in zagotavljajo močno reakcijo na visoke navore, ki jih ustvarjajo inverzije pri delu v izmeničnem delovanju.

Izhodne gredi so narejene iz legiranega in kaljenega jekla. Sedeži za satelitske zobnike so v enem kosu skupaj z gredjo; to zagotavlja popoln položaj satelita, ki je podprt na obeh straneh.

Nosilec z planetnim gonilom: izdelan je iz legiranega in kaljenega jekla in ga zaklepata dva ležaja za določen in natančen položaj. Vhodni tulec: iz kaljenega in kaljenega legiranega jekla, je podprt z ležajem na izhodni gredi, da se vedno zagotovi maksimalna poravnava.Objemka: vgrajena iz lahke zlitine, ki zagotavlja nizke vztrajnostne momente.

Zobniki: zobni venec  in satelitski zobniki so narejeni iz kaljenega in kaljenega legiranega jekla z poševnimi zobmi z osnovnim profilom za izboljšanje zmogljivosti in povečanje tišine.

Vhodne prirobnice: iz aluminija so na voljo v več različicah, da dobite kombinacijo z več vrstami servomotorjev.

Ležaji: visokokakovostni ležaji, ustrezne velikosti, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in tiho delovanje.Tesnila: drsna oljna tesnila, primerna za uporabo pri visokih temperaturah.

POVEZAVA:

https://www.tramec.it/en-us/products/high-precision-planetary-gearboxes.aspx?idC=61688&idO=12038&LN=en-US

2. Kotna precizna gonila serija TEP

Serija planetnih kotnih gonil TEP je rezultat izjemnega razmerja med nizko ceno in natančnostjo glede na operativne lastnosti. Naši reduktorjii so zasnovani za širšo uporabo v naslednjih aplikacijah: •Orodni stroji• Stroji za obdelavo lesa• Prenosne linije• Tiskarski stroji• Avtomatski stroji za pakiranje in pakiranje• Avtomatizacija• Mehanske roke• Stroji za sitotisk• Linearna vodila.

Serija TEP je na voljo v 4 velikostih (55, 75, 90 in 120), z dvema in tremi stopnjami redukcije, vsaka z dvema vrstama izhodna gred (tip A in tip T) in 3 vrste izhodne prirobnice (tip A, T in Q).

Ohišje: narejeno iz nitriranega jekla, ki zagotavlja trdnost, visoko zanesljivost in dolgo življenjsko dobo.Prirobnice: vhodne in izhodne prirobnice iz aluminija in na voljo v več različicah.

Gredi: iz kaljenega in kaljenega legiranega jekla.

Zobniki: narejeni iz kaljenega in kaljenega legiranega jekla, z rektificiranim zobnikom.

Ležaji: visokokakovostni in primerne velikosti za zagotavljanje dolge življenjske dobe in brezšumnega dela.

POVEZAVA:

https://www.tramec.it/en-us/products/right-angle-planetary-gearboxes.aspx?idC=61688&idO=12035&LN=en-US

 

3. Precizna servo gonila ROSSI

Širok razpon standardnih servo gonil ROSSI, je idealen za posebne potrebe industrije avtomatizacije. So primerno dimenzionirani, da dosežejo največjo torzijsko togost in minimalno vleko, z visokimi nazivnimi in največjimi navori.

Raznolikost te ponudbe izdelkov, ki je posebej zasnovana glede na dimenzije, zobniške stopnje, redukcije, prenosna razmerja, standardne in posebne modele, je optimalna rešitev za pridobitev učinkovite aplikacije, ne glede na vaše potrebe.

POVEZAVA:

https://www.rossi.com/en/products-category/motion-control

Blagovne znamke