Boniteta odličnosti

Novice

Vabimo vas na sejem IFAM 2020 / Gospodarsko razstavišče, Ljubljana / 11.-13. februar 2020

Vabimo Vas na 16. mednarodni sejem za avtomatizacijo, robotiko, digitalizacijo in elektroniko IFAM 2020 v Ljubljani, kjer Vam želimo predstaviti najsodobnejše tehnologije na področju pogonske in linearne tehnike.

Predstavili vam bomo linearne aktuatorje SERVOMECH, precizne servo pogone TRAMEC in našo celovito ponudbo pogonske tehnike ROSSI.

Najdete nas v hali A2, na razstavnem prostoru 000A.

Brezplačne vstopnice
Vsem našim poslovnim partnerjem omogočamo brezplačen vstop na sejem IFAM 2020. Za brezplačen vstop se registrirajte na povezavi in vnesite ključno besedo (keyword): Sever pogonska tehnika

Vljudno vabljeni!

Prodajni katalog

O nas

Sever pogonska tehnika – zastopnik in distributer blagovnih znamk

Sever pogonska tehnika – zastopnik in distributer blagovnih znamk ROSSI, SERVOMECH, TRAMEC, TRANSTECNO, DZ trasmissioni,....

Smo veleprodajno in proizvodno podjetje ozko specializirani na področju pogonske tehnike.

Nudimo standardne in namenske reduktorje in gonila, pogone po naročilu, elektromotorje, sklopke in gredne vezi, frekvenčne pretvornike in mehke zagone, projektiranje in inženiring, ter strojegradnjo in montažo pogonskih sistemov.

Ob visokokakovostni opremi nas odlikujejo znanje, večletne izkušnje pri prodaji in reševanju težav s področja pogonske tehnike, ažurnost ter zanesljivost. Za stalne stranke držimo zalogo standardnih reduktorjev,gonil in elektromotorjev, dogovarjamo strateške cene in rabate.

SEVER ENGINEERING - VAŠ PARTNER ZA STROJEGRADNJO IN PROIZVODNI INŽENIRING

SEVER ENGINEERING je podjetje specializirano za projektiranje, gradnjo strojev in opreme za kovinsko, rudarsko, cementno, papirno in ostalo industrijo.

Konstruiranje, inženiring in industrijske storitve, kot so strojegradnja in dobava specialnih delov, montaža in spuščanje v zagon, dopolnjujejo našo paleto izdelkov in storitev.

Več informacij najdete na spletni strani: Sever strojegradnja

Blagovne znamke