Novice

Seminar za konstrukterje – planetna gonila
KDAJ IN KJE: 3.09.2015 ob 10.uri v hotelu Piramida, Ul.heroja Šlandra 10,  2000 Maribor
več

Prodajni katalog

Linearni pogoni

Linearni pogoni, pogoni z trapeznim ali krogelnim vretenom, servo linearni aktuatorji

Naše podjetje je generalni zastopnik vrhunskega svetovnega proizvajalca linearne tehnike, podjetje SERVOMECH oz. LINEAR-MECH iz Italije, katero ponuja široko paleto vretenskih gonil s trapeznim navojem ali preciznim krogelnim navojem, ter linearne in servo pogone.

Trapezna vretena so razdeljena v tri razrede točnosti, ki zadovoljujejo različnim potrebam zagona in pozicioniranja in imajo standardno toleranco navoja T7, s točnostjo 50μ / 300mm.

Krogelna vretena omogočajo najnatančnejše linearno pomikanje pri visokih hitrostih in pospeških. Izdelane so s valjanjem s kakovostjo materialov CF53 ali C55R, njihova površina pa se izboljša s kaljenjem.

Linearne enote s krogelnimi vreteni ali linearni aktuatorji imajo matico z večrednim krogelnim vodenjem. Te linearne enote omogočajo najnatančnejše  krmiljenje in regulacijo pri pozicioniranju, ter majhne ali visoke hitrosti pomika in pospeške.

5 RAZLOGOV ZAKAJ ZAMENJATI HIDRAVLIČNI ALI PNEUMATSKI POGON IN PREKLOPITI NA ELEKTRIKO!!!

1. Višji izkoristek pogona do 95%, ni izgub v cevovodih, črpalkah ipd.

2. Popolno krmiljenje in regulacija preko servo ali frekvenčnega pretvornika, visoka preciznost pozicioniranja in hitrosti hoda.

3. Servo pogoni zvišujejo tehnološko vrednost vaše opreme

4. Bistveno nižja vrednost komponent v primerjavi z hidravliko. Ekološka osveščenost in varčevanje z energijo.

5. Čista energija

Proizvajalec

Blagovne znamke