Boniteta odličnosti

Novice

Vabimo vas na sejem IFAM 2020 / Gospodarsko razstavišče, Ljubljana / 11.-13. februar 2020

Vabimo Vas na 16. mednarodni sejem za avtomatizacijo, robotiko, digitalizacijo in elektroniko IFAM 2020 v Ljubljani, kjer Vam želimo predstaviti najsodobnejše tehnologije na področju pogonske in linearne tehnike.

Predstavili vam bomo linearne aktuatorje SERVOMECH, precizne servo pogone TRAMEC in našo celovito ponudbo pogonske tehnike ROSSI.

Najdete nas v hali A2, na razstavnem prostoru 000A.

Brezplačne vstopnice
Vsem našim poslovnim partnerjem omogočamo brezplačen vstop na sejem IFAM 2020. Za brezplačen vstop se registrirajte na povezavi in vnesite ključno besedo (keyword): Sever pogonska tehnika

Vljudno vabljeni!

Prodajni katalog

Trapezna vretena, aktuatorji

A) TRAPEZNA VRETENA, KROGELNA VRETENA, LINEARNI AKTUATORJI

Trapezna vretena, krogelna vretena in linearni aktuatorjii SERVOMECH so primerni za najrazličnejše uporabe. Uporabljajo se lahko za dviganje, vlečenje, premikanje ali poravnavo vseh vrst tovora, s popolno sinhronizacijo, ki jo je z ostalimi načini rokovanja težko doseči. Trapezna vretena in krogelna vretena se lahko uporabljajo kot samostojni pogon ali v skupinah-mrežah, ki so povezane  s transmisijskimi  gredmi, sklopkami, kotnimi prenosniki ipd.. Linearne aktuatorje lahko poganjajo različni motorji: električni (izmenični/enosmernim tokom) ali pnevmatski motorji. Prav tako jih je mogoče poganjati ročno ali s katerim koli drugim prenosom. Poleg modelov, ki so prikazani v katalogih, lahko SERVOMECH proizvaja tudi vretena in aktuatorje po meri, ki ustrezajo vašim zahtevam.

POVEZAVA:
Servomech Vretena

B) Elektromehanski cilinder: energetsko učinkovita rešitev za vašo aplikacijo

Robusten elektromehanski cilinder SERVOMECH je bil razvit za uporabo pri težkih obremenitvah. Zasnovan kot popolnoma modularni sistem z integriranim planetarnim ali recirkulacijskim krogličnim vijačnim sklopom, je zasnovan za stroškovno učinkovito delo tudi v težkih pogojih. Prednosti, ki izhajajo iz posebnih lastnosti izdelka:

  • Natančno pozicioniranje tovorov težkih več ton na mikrone precizno, visoka dinamika, močan pogon in dolga življenjska doba
  • Nizki stroški aplikacije, saj je celoten sistem pripravljen za namestitev in vklop in ne potrebuje agregatov ipd.
  • Visokoprecizni linearni vijačni pogoni
  • Visoka energetska učinkovitost in majhen vpliv na okolje
  • Ni puščanja olja
  • Preprosta, robustna konstrukcija za dolgo življenjsko dobo, tudi v težkih okoljih
  • Opcija povezave s centralnim sistemom za mazanje zmanjša čas izpada in prihrani čas in denar
  • Inteligentni pogonski sistem za prosto programiranje in izvajanje kompleksnih prehodnih profilov

 

 

Blagovne znamke