Boniteta odličnosti

Novice

Vabimo vas na sejem IFAM 2020 / Gospodarsko razstavišče, Ljubljana / 11.-13. februar 2020

Vabimo Vas na 16. mednarodni sejem za avtomatizacijo, robotiko, digitalizacijo in elektroniko IFAM 2020 v Ljubljani, kjer Vam želimo predstaviti najsodobnejše tehnologije na področju pogonske in linearne tehnike.

Predstavili vam bomo linearne aktuatorje SERVOMECH, precizne servo pogone TRAMEC in našo celovito ponudbo pogonske tehnike ROSSI.

Najdete nas v hali A2, na razstavnem prostoru 000A.

Brezplačne vstopnice
Vsem našim poslovnim partnerjem omogočamo brezplačen vstop na sejem IFAM 2020. Za brezplačen vstop se registrirajte na povezavi in vnesite ključno besedo (keyword): Sever pogonska tehnika

Vljudno vabljeni!

Prodajni katalog

Linearni pogoni in rešitve

Vse bolj stroškovno učinkovita alternativa hidravličnim in pnevmatskim cilindrom je uporaba linearnih aktuatorjev. Na splošno, za katere vrste aplikacij bi uporabil linearni aktuator? Kako deluje elektromehanski cilinder in kakšne so njegove zmogljivosti?

SEVER ENGINEERING načrtuje in izdeluje linearne pogonske rešitve z krogelnimi in trapeznimi vreteni  in elektromehanskimi cilindri, kot alternativne rešitve za hidravlične sisteme.

Potrebujete rešitev za svojo proizvodno linijo ali alternativne rešitve za hidravlične sisteme? Potem bodo naši inženirji razvili, oblikovali in zgradili inovativno in stroškovno učinkovito rešitev za vas. Kot uradni distributer vodilnega svetovnega proizvajalca, podjetja SERVOMECH iz Italije, ponujamo izdelke, inženirske rešitve in popolne rešitve po sistemu ključ v roke.

5 RAZLOGOV ZAKAJ ZAMENJATI HIDRAVLIČNI ALI PNEUMATSKI POGON IN PREKLOPITI NA ELEKTRIKO!!!

1. Višji izkoristek pogona do 95%, ni izgub v cevovodih, črpalkah ipd.
2. Popolno krmiljenje in regulacija preko servo ali frekvenčnega pretvornika, visoka preciznost pozicioniranja in hitrosti hoda.
3. Servo pogoni zvišujejo tehnološko vrednost vaše opreme
4. Bistveno nižja vrednost komponent v primerjavi z hidravliko. Ekološka osveščenost in varčevanje z energijo.
5. Čista energija

Blagovne znamke