Boniteta odličnosti

Novice

Vabimo vas na sejem IFAM 2020 / Gospodarsko razstavišče, Ljubljana / 11.-13. februar 2020

Vabimo Vas na 16. mednarodni sejem za avtomatizacijo, robotiko, digitalizacijo in elektroniko IFAM 2020 v Ljubljani, kjer Vam želimo predstaviti najsodobnejše tehnologije na področju pogonske in linearne tehnike.

Predstavili vam bomo linearne aktuatorje SERVOMECH, precizne servo pogone TRAMEC in našo celovito ponudbo pogonske tehnike ROSSI.

Najdete nas v hali A2, na razstavnem prostoru 000A.

Brezplačne vstopnice
Vsem našim poslovnim partnerjem omogočamo brezplačen vstop na sejem IFAM 2020. Za brezplačen vstop se registrirajte na povezavi in vnesite ključno besedo (keyword): Sever pogonska tehnika

Vljudno vabljeni!

Prodajni katalog

Inženiring in projektiranje

Inženiring in projektiranje sta ključnega pomena pri realizaciji projektov, zato je zelo pomembno, da delo zaupate preverjeni in zanesljivi ekipi, kot vam jo zagotovimo v podjetju Sever pogonska tehnika. Naši strokovnjaki imajo bogate izkušnje področjih, kot so izdelava izdelava projektne in tehnične dokumentacije, vodenje del in strokovni nadzor pri zagonu pogonskih sistemov, kot tudi meritve in preizkušanje naprav v skladu z individualnimi zahtevami.

Vaš zaupanja vreden partner
Za področje konstruiranja in gradnje strojev imamo opravljene strokovne izpite. Naša ekipa lahko hitro in strokovno poskrbi za izvedbo posameznih faz projekta ali celotnega projekta na ključ.

Za več informacij obiščite našo spletno stran: http://www.sever-strojegradnja.si/

Blagovne znamke