Boniteta odličnosti

Novice

Vabimo vas na sejem IFAM 2020 / Gospodarsko razstavišče, Ljubljana / 11.-13. februar 2020

Vabimo Vas na 16. mednarodni sejem za avtomatizacijo, robotiko, digitalizacijo in elektroniko IFAM 2020 v Ljubljani, kjer Vam želimo predstaviti najsodobnejše tehnologije na področju pogonske in linearne tehnike.

Predstavili vam bomo linearne aktuatorje SERVOMECH, precizne servo pogone TRAMEC in našo celovito ponudbo pogonske tehnike ROSSI.

Najdete nas v hali A2, na razstavnem prostoru 000A.

Brezplačne vstopnice
Vsem našim poslovnim partnerjem omogočamo brezplačen vstop na sejem IFAM 2020. Za brezplačen vstop se registrirajte na povezavi in vnesite ključno besedo (keyword): Sever pogonska tehnika

Vljudno vabljeni!

Prodajni katalog

Frekvenčni pretvorniki

BOSCH-REXROTH FREKVENČNI PRETVORNIKI

Ponujamo široko paleto frekvenčnih pretvornikov in mehkih zagonov za  skalarno in vektorsko vodenje asinhronskega motorja. Skalarni način določa temensko vrednost statorske napetosti, vektorski način pa položaj, velikost in smer napetostnega vektorja. V aplikacijah, kjer je pomembna hitrost bremena, se uporabi skalarno vodenje vrtljajev (za natančno izvedbo se uporabi zaprtozančni princip). Navor pa je pomemben npr. pri navijalnih napravah (osno ali obodno gnane), ki zahtevajo visok in stabilen navor, kar zahteva (zaprtozančno) vektorsko vodenje navora

Mehki zagoni se uporabljajo za zagon trifaznih elektromotorjev in nadomeščajo starejšo izvedbo zagona zvezda/trikot. Mehki zagoni so bistveno manjši, cenejši in omogočajo nastavitev toka v določenem času in s tem preprečujejo prevelike zagonske tokove.

Frekvenčni pretvornik EFC 3600

Frekvenčni pretvornik za večjo energetsko učinkovitost in izboljšano upravljanje. Vgrajena nadzorna plošča vključuje vse, kar potrebujete za hiter in enostaven zagon. Zagon je preprost, ne potrebujete osebnega računalnika ali druge programske naprave. Funkcija kopiranja na nadzorni plošči je namenjena konfiguraciji več pretvornikov z enakimi ali podobnimi parametri.

Frekvenčni pretvornik Fe

Namenjen je za moči od 0,75 kW do 160 kW. Komunikacija na višji ravni poteka preko ModBus ali PROFIBUS (po želji).
Za zagotovitev komunikacije z določenim strojem sta na voljo dve različici: tip G za aplikacije, ki prenesejo velike obremenitve (npr. tekoči trakovi, mešalniki ali stiskalnice) in tip P za aplikacije, ki zahtevajo visoko vzdržljivost (npr. črpalke, ventilatorji ali drobilniki).

Frekvenčni pretvornik Fv

Namenjen je za moči motorjev od 0,40 kW do največ 90 kW . Trije načini nadzora, napetost/frekvenca (N/F), brez senzorni vektorski nadzor (SVC) in vektorski nadzor s kodirnikom (FOC), so namenjeni širokemu razponu industrijskih aplikacij. Napredna zasnova LCD nadzorne plošče omogoča hitro nastavljanje parametrov, priročno funkcijo kopiranja, enostavno diagnosticiranje in mnoge druge funkcije. Frekvenčni pretvornik Fv je pametna in cenovno ugodna izbira.

Najbolj aktualni izdelki ta hip

Blagovne znamke