Boniteta odličnosti

Novice

Vabimo vas na sejem IFAM 2020 / Gospodarsko razstavišče, Ljubljana / 11.-13. februar 2020

Vabimo Vas na 16. mednarodni sejem za avtomatizacijo, robotiko, digitalizacijo in elektroniko IFAM 2020 v Ljubljani, kjer Vam želimo predstaviti najsodobnejše tehnologije na področju pogonske in linearne tehnike.

Predstavili vam bomo linearne aktuatorje SERVOMECH, precizne servo pogone TRAMEC in našo celovito ponudbo pogonske tehnike ROSSI.

Najdete nas v hali A2, na razstavnem prostoru 000A.

Brezplačne vstopnice
Vsem našim poslovnim partnerjem omogočamo brezplačen vstop na sejem IFAM 2020. Za brezplačen vstop se registrirajte na povezavi in vnesite ključno besedo (keyword): Sever pogonska tehnika

Vljudno vabljeni!

Prodajni katalog

Asinhronski in sinhronski servo motorji

Ti motorji so bili posebej zasnovani za doseganje visoko zmogljivih, pretočnih vektorskih regulatorjev v aplikacijah s spremenljivo hitrostjo. Razpoznavna elektromagnetna in mehanska zasnova omogoča delovanje v načinu konstantne moči pri najvišjih hitrostih.

Motorji za nadzor gibanja

  • Servomotorji SIMOTICS S
  • Glavni motorji SIMOTICS M
  • Linearni motorji SIMOTICS L


So optimalna rešitev za vsako aplikacijo.

Naše stranke nam dajejo veliko razlogov, zakaj so Siemens servomotorji prava izbira. Servomotorji s trajnimi magneti vključujejo visoko dinamično pozicioniranje in natančno zaporedje premikov. Vsak motor za krmiljenje gibanja ima kompaktno obliko in visoko učinkovitost delovanja. S široko paleto razredov zmogljivosti in velikosti vgradnje ima naša paleta izdelkov tudi ustrezen motor za vašo aplikacijo za nadzor gibanja.

Blagovne znamke