Boniteta odličnosti

Novice

Vabimo vas na sejem IFAM 2020 / Gospodarsko razstavišče, Ljubljana / 11.-13. februar 2020

Vabimo Vas na 16. mednarodni sejem za avtomatizacijo, robotiko, digitalizacijo in elektroniko IFAM 2020 v Ljubljani, kjer Vam želimo predstaviti najsodobnejše tehnologije na področju pogonske in linearne tehnike.

Predstavili vam bomo linearne aktuatorje SERVOMECH, precizne servo pogone TRAMEC in našo celovito ponudbo pogonske tehnike ROSSI.

Najdete nas v hali A2, na razstavnem prostoru 000A.

Brezplačne vstopnice
Vsem našim poslovnim partnerjem omogočamo brezplačen vstop na sejem IFAM 2020. Za brezplačen vstop se registrirajte na povezavi in vnesite ključno besedo (keyword): Sever pogonska tehnika

Vljudno vabljeni!

Prodajni katalog

Seipee elektromotor 1

Opis:
3 fazni asinhronski el.motor z hlajenjem po IC 411. Razred učinkovitosti IE2
Projektiran po visokih zahtevah moderne pogonske tehnike, modularne konstrukcijske izvedbe in enostavno prilagodljiv na vse zahteve uporabnikov in delo v najtežjih pogojih in klimatskih razmerah. Odlikuje ga visoka kvaliteta uporabljenih materialov, ležaji podmazani za življensko dobo, termična zaščita, zaključni premaz odporen na vremenske vplive in korozijo, ter navitje predvideno za delo preko frekvenčnih pretvornikov. Prednosti so nizka poraba energije zmanjšan nivo vibracij in hrupa, zanesljivost delovanja, nizki stroški vzdrževanja in optimiziran sistem ventilacije.

Tehnični podatki:
Moč P=2,2kW
Št. vrtljajev n1=1430 obr/min
Moment Mn= 14,7Nm
Tok In=4,65
Cos  =0,81
Izkoristek ɳ=84,6
Frekvenca=50Hz
Napetost= 230/400V
Mehanska zaščita IP55
Položaj vgradnje B3
Dodatna oprema:glejte katalog ali zahtevajte komercialista

Blagovne znamke